badge-opendag

25 maart organiseert het E-bike Experience Center Duin & Bollenstreek een open dag.

De ideale dag om eens kennis te maken met het E-bike Experience Center en u uitgebreid te laten informeren over de e-bike.  Natuurlijk kunt u alle fietsen uittesten en vergelijken. Naast onze eigen medewerkers is de fabrikant Trek ook aanwezig om u te informeren over de allerlaatste trends van de e-bike. Natuurlijk staan er niet alleen maar Trek fietsen want wij hebben onze eigen collectie uiteraard ook beschikbaar met o.a. de e-bikes van Gazelle, Sparta, Cortina, Flyer, Batavus en Pegasus.

Vergelijken, bekijken en proefrijden!

Welke merken fietsen kan ik proberen?

Wat kunt u verwachten?

„PFAU-Tec“ staat voor kwaliteit „Made in Germany“. Voor ons geen compromis als het gaat om veiligheid. De kwalitatief hoogwaardige fietsen en driewielers voor zowel kinderen als volwassenen worden kompleet ontwikkeld en geproduceerd door PFAU-Tec in de eigen fabriek in Quakenbrück (Duitsland).

Wij hebben een aantal modellen driewielers met elektrische ondersteuning in ons assortiment. natuurlijk ontbreken deze niet op de open dag.

Deze modellen staan klaar om te testen.

Vanuit Warmond direct aan de Kagerplassen verhuurt Olympia Charters al 40 jaar motorjachten en sloepen. Zelf  heeft Olympia Charters een enorme passie voor het varen in Nederland en kunnen deze dus als geen ander op u overbrengen.

Op het water genieten wij optimaal van het gevoel van rust en vrijheid. Varen waar je maar naartoe wilt en blijven liggen waar je het mooi vindt. Dit een prachtige manier om te genieten van de natuur, maar ook genieten van de gezelligheid en levendigheid die tijdens het watersport seizoen heerst. Olympia Charters vind het fantastisch dat zij door middel van het verhuren van motorboten, motorjachten en sloepen ook anderen in de gelegenheid stellen te genieten van al het moois dat varen in Nederland te bieden heeft.

Olympia Charters is aanwezig met een fluistersloep op de open dag van Warmerdam de Fietsspecialist & Fietsenwarenhuis.

Vanwege ons 25 jarige jubileum op 1 April 2017 stellen zij ook nog eens een dag sloep varen voor 8 personen ter beschikking, deze prijs zal geloot worden onder de verkochte fietsen in de maand April bij.

Kijk ook eens op de website van Olympia Charters: https://www.olympia-charters.nl/nl/

U vind Olympia Charters op de Veerpolder 61-67 te Warmond

Ook aanwezig op het E-Event van Warmerdam de Fietsspecialist & Fietsenwarenhuis

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Bovag Leasefiets wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. Bij Bovag Leasefiets kunt u nu ook privé een elektrische fiets leasen.  U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. BijBovag Leasefiets least u een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Bovag Leasefiets.

Privé Lease van Bovag Leasefiets is voor iedereen van toepassing. Bovag Leasefiets maakt graag een passend voorstel voor uw persoonlijke situatie. Ook als uw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een passend voorstel of kunt u zelfs de fiets kosteloos inleveren.

Het thema van vandaag is "Alles Elektrisch"!

Bij That’s Lease houden ze van korte lijnen, neemt ook de directie de telefoon op en zeggen ze oprecht: Het kan ons wat schelen! Want echt luisteren naar de klant, meedenken in de breedste zin en gewoon heldere adviezen, daar draait het bij That’s Lease om.
That’s Lease is een zelfstandige, universele auto leasemaatschappij, bank- en merk onafhankelijk.

Ook als er situaties binnen het bedrijf veranderen bent u bij That’s Lease aan het juiste adres. That’s Lease is geen “processen fabriek”, maar denkt als uw partner adequaat met u mee in slimme oplossingen. Zó is leasen bedoeld.